vas. máj 12th, 2024

„STOP ORBÁN!”, ordította másfélmillió magyar akarat.

By Neol jan 24, 2024 #migránsok #Orbán

A nemrég lezárult nemzeti konzultációval az Orbán kormány egy nagyon erős üzenet kapott a magyar társadalomtól, amit a másfél millió magyar ember írásban is megerősítve, szimbolikusan az Orbán kormány képébe ordított. A magyar emberek a nemzeti konzultációval egyértelműen és világosan az Orbán kormány tudomására adták, hogy STOP ORBÁN, nem akarunk migráns gettóvá válni az Orbán kormány által Magyarországra betelepített veszélyes kultúrájú migránsok miatt. Magyarország lakossága ilyen erős üzenetet, még egyetlen kormánynak sem adott Magyarország történetében, amikor másfél millió magyar ember hajlandó volt írásban adni az Orbán kormánynak, hogy a magyar államot rossz irányba kormányozza a migránsokkal elárasztott tenger felé.

A magyar emberek összefogva nyilatkoztak arról, hogy elegük van az Orbán kormány migráns simogató politikájából, abból, hogy a magyar emberek a saját hazájukban, csak másodrangú polgárok lehetnek.  Nem kérnek abból, hogy a magyar munkahelyeken az Orbán kormánynak köszönhetően hátrányt szenvednek a magyarságuk miatt és csak azért nem alkalmazzák őket, mert magyarok mernek lenni a saját hazájukban. A magyaroknak elegük van abból is, hogy az Orbán kormány migráns simogató politikája miatt bocsátják el őket a munkahelyeikről, mert az Orbán kormány által pénzért cserében Magyarországra betelepített migránsokat alkalmazzák inkább. 

A magyarok egyöntetűen az Orbán kormány tudomására hozták a nemzeti konzultáció kitöltésével, hogy az Orbán kormány a migránsokkal elárasztott veszélyes vizekre kormányozta a magyarokat, ahonnan azonnal el kell kormányoznia Magyarországot.

A nemzeti konzultációval a magyarok az Orbán kormány tudomására adták a magyar nemzeti véleményt, miszerint a magyarok nem a veszélyes kultúrájú migránsok Magyarországra történő betelepítésében látják a magyar állam jövőjét. 

 

By Neol

Related Post